ÅRETS ÆRESPRIS:  Elisabeth Lein Oksvik gründer av Beths Beauty

JURYENS BEGRUNNELSE


Årets ærespris går til en superstjerne i norsk neglebransje, Elisabeth Lein Oksvik. En kvinne som er det levende beviset på at man kommer aller lengst med like deler kunnskap, kløkt og lidenskap for faget sitt. Ikke bare har hun etablert noen av Norges mest suksessrike skjønnhetssalonger, hun har også satt en ny bransjestandard for både faglig styrke, økonomisk suksess og estetisk presentasjon. Å tre inn i hennes velrennomerte skjønnhetsunivers er en luksus i seg selv, og årets æresprisvinner har ved siden av salongdrift jobbet non stop aktivt som negldesigner med en lang rekke prominente kunder på sin eksklusive liste.

___________________ 

Årets æresprisvinner Elisabeth Lein Oksvik er et svært godt forbilde for spirende talent og hardtarbeidende salongdrivere landet over.

Årets ærespris har ikke vært åpen for nominering eller publikumsavtemning, men er kun baster på jyriestemmer. Ønsker du å lese mer om de ulike kategoriene, juryen og nominasjonsprosessen finner du mye informasjon her >> 

På grunn av krisesituasjonen vi alle befinner oss i, er vi dessverre tvunget til å avlyse den planlagte prisutdelingen og gallafesten. I stedet ble vinnerne utropt og hedret her på våre nettsider mandag 20. april. 

Vi takker for det store engasjementet fra både nominerte og publikum, og gratulerer alle våre talentfulle vinnere!