ÅRETS NAIL ARTIST: Camilla Høgemark

KATEGORIBESKRIVELSE:
Juryen har lagt vekt på faglig styrke, enestående kreativitet og evne til å oppdatere seg på trender. En pasjon for å hele tiden utvikle seg og teste nytt design er også viktig. Årets nail artist er en kreativ spydspiss som inspirerer og engasjerer en hel bransje.

 JURYENS BEGRUNNELSE: 
Årets vinner er risky, kaster seg gjerne på utfordringer med uvanlige fasonger og har guts til å både gjenskape trender og kreere sine egne. Gjennom fargesterke og klare bilder skinner hennes lidenskap for neglekunst gjennom i hvert eneste bilde. Det er inspirerende å se en stor utvikling på relativt kort tid, og juryen spår en lysende fremtid hvis hun fortsetter i sitt artistiske og kreative spor.  

 

CAMILLA HØGEMARK:
Camilla Høgemark (27) er en mester i gelèdesign, men kom faktisk inn på det sporet ved en tilfeldighet. «Jeg er veganer, og jeg ønsket å tilby et vegansk skjønnhetsalternativ. Derfor heter salongen min Vegan Nails. Men den største forskjellen på vegansk og «vanlig» negledesign er egentlig penslene man bruker. Jeg ville egentlig begynne med akryl, men fant ikke syntetiske pensler. Så da ble de gelé istedet, og det har jeg aldri angret på», ler hun. I to år har Camilla drevet salongen sin i Stavanger, der hun merker at folk nå for alvor begynner å få øynene opp for nail art. «Derfor fokuserer jeg mye på det på min Instagram og på mine egne negler. Jeg vil inspirere kundene mine til å våge mer!».

 

 

VINNERNE ER KÅRET
 Tusen takk for din stemme og ditt bidrag i jakten på Norges største negletalent! Responsen fra publikum har vært over all forventing. Over 15 000 registrerte stemmer har kommet inn denne vinteren. Og sammen med stemmer fra vår internasjonale fagjury var dette avgjørende for å kåre en vinner i hver av de fem kategoriene. I tillegg ble en ærespris delt ut til en person eller salong for sitt enestående bidrag til bransjen vår. Denne prisen er kun basert på jurystemmer. 

Ønsker du å lese mer om de ulike kategoriene, juryen og nominasjonsprosessen finner du mye informasjon her >>

 På grunn av krisesituasjonen vi alle befinner oss i, er vi dessverre tvunget til å avlyse den planlagte prisutdelingen og gallafesten. I stedet ble vinnerne utropt og hedret her på våre nettsider mandag 20. april.

 Vi takker for det store engasjementet fra både nominerte og publikum, og gratulerer alle våre talentfulle vinnere!


.