ÅRETS NAILFLUENCER: Camilla Henriksen

KATEGORIBESKRIVELSE:
Årets finalister imponerer med engasjement, kreativitet og hyppige oppdateringer. Å skape dialog med publikum og svare på kommentarer samt inspirere gjennom variert innhold av høy kvalitet er viktige egenskaper. Og disse profesjonelle negledesignerne evner også å skape et buzz i markedet.

JURYENS BEGRUNNELSE: 
Årets vinner oppdaterer sin Instagram hyppig med spennende design og høy bildekvalitet. Hun er flink til å engasjere følgerne sine med kreativ design, har mange kommentarer og bruker hashtags og tagging godt for å hente inn ny trafikk. Hun har også vært flink til å skape seg en dedikert følgerskare. For som vi sier «du kan ikke være påvirker uten å ha noen å påvirke».

CAMILLA HENRIKSEN:
Camilla Henriksen (27) er selvlært og begynte å eksperimentere med negler i 2016. Lidenskapen ble raskt til noe mer enn en hobby, og i 2018 tok hun derfor diplom, og har ikke sett seg tilbake siden. Kreative Camilla kommer fra Finnsnes utenfor Tromsø, og synes miljøet for negledesign er godt på en liten plass som det. «Vi er faktisk tre negledesignere her, og fem eller seks hvis du tar med den nærmeste omkretsen. Jeg synes folk her er veldig oppdatert, og mange av kundene mine sier stort sett – gjør som du vil, så lenge det ikke blir neon grønt!»  Årets nailfluencer henter selv mesteparten av inspirasjonen sin fra Instagram og film, og er over gjennomsnittet glad i Disney, noe de mange følgerne hennes har fått erfare.

 

VINNERNE ER KÅRET
 Tusen takk for din stemme og ditt bidrag i jakten på Norges største negletalent! Responsen fra publikum har vært over all forventing. Over 15 000 registrerte stemmer har kommet inn denne vinteren. Og sammen med stemmer fra vår internasjonale fagjury var dette avgjørende for å kåre en vinner i hver av de fem kategoriene. I tillegg ble en ærespris delt ut til en person eller salong for sitt enestående bidrag til bransjen vår. Denne prisen er kun basert på jurystemmer. 

Ønsker du å lese mer om de ulike kategoriene, juryen og nominasjonsprosessen finner du mye informasjon her >>

 På grunn av krisesituasjonen vi alle befinner oss i, er vi dessverre tvunget til å avlyse den planlagte prisutdelingen og gallafesten. I stedet ble vinnerne utropt og hedret her på våre nettsider mandag 20. april.

 Vi takker for det store engasjementet fra både nominerte og publikum, og gratulerer alle våre talentfulle vinnere!


.