ÅRETS NEGLEDESIGNER: Anna Monika Szeliga

KATEGORIBESKRIVELSE:
Årets negledesigner utviser faglig styrke, profesjonalitet og kreativitet til fingerspissene.

JURYENS BEGRUNNELSE: 
Årets negledesigner briljerer med vakre bilder med rett lyssetting, spennende design og fine vinklinger på hendene. Hun er god til å veksle mellom spennende design og rene, vakre negler, med perfekte linjer og struktur uansett lengde på neglene. En sann ener som inspirerer og motiverer sine følgere.​

 

ANNA MONIKA SZELIGA:
Anna Monika (41) har designet negler i 18 år, og driver i dag salongen House of Beauty sammen med en annen negledesigner og hudpleier på Straume utenfor Bergen. Anna Monika var ikke bare publikums desidert største favoritt, hun vant også overlegent blant fagjuryen med sine vakre, velformede og kreative negler. Selv synes hun at den norske neglebransjen har utviklet seg voldsomt siden hun startet opp i Norge i 2003. «Den gang var det kun fransk som gjaldt, men i dag er folk langt mer åpne for å prøve ut nye stiler. Det er spennende».

VINNERNE ER KÅRET
 Tusen takk for din stemme og ditt bidrag i jakten på Norges største negletalent! Responsen fra publikum har vært over all forventing. Over 15 000 registrerte stemmer har kommet inn denne vinteren. Og sammen med stemmer fra vår internasjonale fagjury var dette avgjørende for å kåre en vinner i hver av de fem kategoriene. I tillegg ble en ærespris delt ut til en person eller salong for sitt enestående bidrag til bransjen vår. Denne prisen er kun basert på jurystemmer. 

Ønsker du å lese mer om de ulike kategoriene, juryen og nominasjonsprosessen finner du mye informasjon her >>

 På grunn av krisesituasjonen vi alle befinner oss i, er vi dessverre tvunget til å avlyse den planlagte prisutdelingen og gallafesten. I stedet ble vinnerne utropt og hedret her på våre nettsider mandag 20. april.

 Vi takker for det store engasjementet fra både nominerte og publikum, og gratulerer alle våre talentfulle vinnere!


.