ÅRETS NYKOMMER: Toril Kristiansen

KATEGORIBESKRIVELSE:
Vi elsker nytt talent! Finalistene i denne kategorien har alle utmerket seg det siste året som et friskt pust. Relativt fersk i faget og med mye potensiale: Årets nykommer er på full fart opp og fram i neglebransjen.

 

JURYENS BEGRUNNELSE: 
Vinneren viser stort potensiale og har bygd seg opp til å bli en av landets lysende negletalenter. I året som har gått har vinneren slått seg opp på sosiale medier med kreativt, engasjerende og variert innhold som skaper oppmerksomhet, og juryen synes vinneren viser et stort potensiale som vi gleder oss til å følge med på i tiden som kommer.

 

TORIL KRISTIANSEN:
Etter 25 år i hotellbransjen bestemte Toril Kristiansen (41) seg for å gjøre noe helt annet. Hun hadde «alltid» hatt kunstmateriale på neglene og trivdes i salongstolen, så hvorfor ikke ta steget inn i en helt ny bransje og gå fra kunde til profesjonell? Det ble starten på Salong Frøken Strøken, Stjørdals hot spot for negler, vipper, bryn, injeksjoner og voksing. I dag jobber det totalt tre stykker i salongen. «Jeg startet så smått med akryl, men det var først da jeg oppdaget gelé for litt over et år siden, at det virkelig løsnet for meg», forteller Toril. Som negledesigner i geléteknikk henter Toril mye inspirasjon fra naturen, årstidene og ikke minst flinke kollegaer på YouTube og Instagram. «Jeg er veldig glad i farger og mønster. Selv om jeg absolutt er en nykommer har jeg verdens beste kunder som stort sett lar meg gjøre akkurat hva jeg vil. Det blir jo som regel best da også», ler hun.

 

 

VINNERNE ER KÅRET
 Tusen takk for din stemme og ditt bidrag i jakten på Norges største negletalent! Responsen fra publikum har vært over all forventing. Over 15 000 registrerte stemmer har kommet inn denne vinteren. Og sammen med stemmer fra vår internasjonale fagjury var dette avgjørende for å kåre en vinner i hver av de fem kategoriene. I tillegg ble en ærespris delt ut til en person eller salong for sitt enestående bidrag til bransjen vår. Denne prisen er kun basert på jurystemmer. 

Ønsker du å lese mer om de ulike kategoriene, juryen og nominasjonsprosessen finner du mye informasjon her >>

 På grunn av krisesituasjonen vi alle befinner oss i, er vi dessverre tvunget til å avlyse den planlagte prisutdelingen og gallafesten. I stedet ble vinnerne utropt og hedret her på våre nettsider mandag 20. april.

 Vi takker for det store engasjementet fra både nominerte og publikum, og gratulerer alle våre talentfulle vinnere!


.