ÅRETS SALONG: Salong S&M by Solveig og Marianne

KATEGORIBESKRIVELSE:
Finalistene er salonger der pasjon, faglig dyktighet, renhold, kundeservice og profesjonalitet er hjørnestenene, og der både ansatte og kunder gleder seg til å gå inn av døren.

 

 JURYENS BEGRUNNELSE: 
Årets vinner er et prakteksempel på en moderne, trendy og konseptdrevet neglesalong. Fokuset er på stilrent interiør, negletrender tilpasset norske kunder, bilder med jevn og god kvalitet og en evne til å skape blest fra både influencere og andre kunder. Lidenskap for motebildet kombinert med godt arbeide, innbydende atmosfære og moderne drift gir oss håp om at salonger kan holde fokus på neglefaget og være suksessfulle. 

 

SALONG S&M BY SOLVEIG OG MARIANNE:
De to gode venninnene Solveig Saastad (35) og Marianne Vinje (35) startet sin egen salong i Oslo i 2013. «Vi savnet en kul neglesalong som var oppdatert på motebildet og kommende trender. En salong som lagde negler tilpasset skandinavisk stil. Derfor bestemte vi oss likeså godt for å starte en selv», forteller Marianne. I dag er salong S&M et skjønnhetsmekka med syv ansatte i kule lokaler i Prinsens gate midt i Oslo sentrum. Hos S&M får du, ved siden av negledesign, voks, permanent makeup og vipper. På kundelisten deres finner man en lang rekke influencere og kjente navn fra motebransjen. Grunnen til det mener Marianne er at de ikke har vært redd for å si ja til promoteringsjobber. «Vi har hatt det som målsetting å si nei til så lite som mulig. Har vi anledning til å stille opp på et arrangement, så gjør vi det. Slik har vi bygget opp en lojal følgerskare som ofte utfordrer oss på nye negletrender. Selv henter vi vel så mye inspirasjon fra motebransjen som skjønnhetsbransjen, ikke minst når det kommer til fargevalg».

 

 

  VINNERNE ER KÅRET

 Tusen takk for din stemme og ditt bidrag i jakten på Norges største negletalent! Responsen fra publikum har vært over all forventing. Over 15 000 registrerte stemmer har kommet inn denne vinteren. Og sammen med stemmer fra vår internasjonale fagjury var dette avgjørende for å kåre en vinner i hver av de fem kategoriene. I tillegg ble en ærespris delt ut til en person eller salong for sitt enestående bidrag til bransjen vår. Denne prisen er kun basert på jurystemmer.  

Ønsker du å lese mer om de ulike kategoriene, juryen og nominasjonsprosessen finner du mye informasjon her >>

  På grunn av krisesituasjonen vi alle befinner oss i, er vi dessverre tvunget til å avlyse den planlagte prisutdelingen og gallafesten. I stedet ble vinnerne utropt og hedret her på våre nettsider mandag 20. april.

 Vi takker for det store engasjementet fra både nominerte og publikum, og gratulerer alle våre talentfulle vinnere!


.